Kamers

Onze kamers zijn vernoemd naar vogels die u op het eiland aan kunt treffen. Iedere kamer heeft zijn eigen sfeer. Een aantal is voorzien van een bad, terras of balkon. Pak een eilandbiertje uit de koelkast of zet een kopje Nespresso koffie na een dag over het eiland te zijn ‘uitgevlogen’. De fijne fauteuil leent zich voor het lezen van een goed boek of om lekker in te zitten mijmeren. Eens een avondje ’thuisblijven’? Neem wat lekkers mee en dek de tafel. Stap verfrist uit de (regen)douche en nestel in een heerlijk luxe Nilson bed om weg te dromen. De volgende ochtend foerageert u goed aan het eilandontbijt in de sfeervolle ontbijtruimte of bij mooi weer op het terras, omgeven door bloemen.

Eiland-ontbijt in onze ontbijtruimte.
alle kamers hebben blokje met facaliteiten om koffie en thee te zetten, servies e.d. en een klein koelkastje.
Ontbijt in de zon op ons terras.

Algemeen

Verrassend eiland-ontbijt , binnenkomst van 9.00 uur tot 9.15 uur in het ontbijtzaaltje of op het  algemene terras . Voor kamer Grutto wordt het ontbijt bij de kamer gebracht . Afwijkende tijden alleen in overleg  .

U kunt  de kamer direct boeken via de site dan is het meteen geregeld . Het is ook mogelijk ons  een boekingsverzoek  te sturen via de contact pagina ,  dit vooral als u wat verder in de toekomst wilt komen .

Inchecken bij voorkeur tussen  13.30 uur en 14.30 , afwijken mogelijk afhankelijk met welke boot u komt  graag even in overleg , kan soms ook eerder  .  Tussen 14.30 uur en 17.30 zijn we [meestal] niet aanwezig.   Uitchecken tussen 10.00 en 10.45 uur . Komt u eerder of wilt u later van het eiland vertrekken dan kunt u de bagage uiteraard in de hal neerzetten. We nemen van te voren contact met u op over de verwachte aankomsttijd.

Minimale verblijfsduur is 2 nachten, maar in bepaalde periodes [b.v. kerst, paasdagen, pinkster, Oerol en  hoogseizoen en speciale weekenden e.d.] is de minimale verblijfsduur 3 nachten voor alle of een aantal kamers. Pas u aanvraag hier eventueel op aan om meer beschikbaarheid te krijgen in het boekingssysteem.

De annuleringsvoorwaarden staan onder algemene voorwaarden [ zie onderaan deze pagina ,onder meer ].

Zie ook Tripadvisor voor reviews.

Artboard 1

Tureluur

Met zijn statige, felrode poten zit de tureluur vaak op een weidepaal.

2-persoons kamer gelegen op de begane grond aan de noordzijde

Een comfortabele kamer op de begane grond aan de noordkant, met ruime badkamer . Buiten zit u fijn op het gezamenlijke terras op het zuiden.

vanaf

€135,00

per nacht

Artboard 1

Kievit

Niet te missen in de Terschellinger polder met zijn stoere kuif.

2-persoons kamer gelegen op de begane grond aan de zuidzijde

Een ruime kamer gelegen op de begane grond aan de zuidkant met een fijn eigen terras. de ruime badkamer heeft een inloopdouche

vanaf

€140,00

per nacht

Artboard 1

Bonte Piet

De scholekster die op Terschelling Bonte Piet wordt genoemd naar zijn schelle roep, '(te)piet!'.

2-persoons kamer gelegen op de eerste verdieping, aan de oostzijde

Een zeer ruime kamer op de eerste verdieping aan de oostkant. Strek de benen op de hoekbank na een mooie fiets- of wandeltocht. Deze kamer heeft een gescheiden douche en bad.

vanaf

€160,00

per nacht

Artboard 1

Lepelaar

Gracieus met zijn lange, lepelvormige snavel, zeer verfijnd eetgereedschap, loopt de lepelaar heen en weer op het wad of in natte duinvalleien.

2-persoons kamer gelegen op de eerste verdieping met balkon op het zuiden.

Een comfortabele kamer op de eerste verdieping. Bij deze kamer is het slaapgedeelte deels gescheiden van het zitgedeelte. De badkamer heeft bad en inloopdouche en u heeft een balkon op het zuiden.

vanaf

€160.00

per nacht

Artboard 1

Grutto

De koning van de weide, deze slanke steltloper die zijn eigen naam roept.

2-persoons kamer gelegen op de begane grond, aan de westkant

Een comfortabele, ruime kamer op de begane grond aan de westkant met terras op het zuiden. Badkamer heeft een inloopdouche .Kom tot rust op de hoekbank na uw mooie fiets- of wandeltocht. In overleg mag op deze kamer een hond mee [mits niet al te groot]. Bij deze kamer wordt het ontbijt op een trolley bij de kamer gebracht.

vanaf

€160,00

per nacht

Artboard 1

Zwaluw

Luchtacrobaat die ook heel graag thuis is bij Boutique B&B De Vluchtweg.

2-persoons kamer gelegen op de eerste verdieping

Een comfortabele, ruime kamer op de eerste verdieping. De hoekbank biedt rust na uw mooie fiets- of wandeltocht. Deze kamer heeft een gewone inloop douche en een bad. Regent het buiten, dan tikken de druppels knus op het schuine dak. In overleg mag een hond mee[ mits niet al te groot] in Kamer Zwaluw.

vanaf

€160,00

per nacht