Arrangementen

Huwelijks-arrangement "Ja"

2-daags arrangement inclusief "Ja-woord" ceremonie

Trouwplannen? En willen jullie ceremonieel trouwen op strand, De Boschplaat, Noordsvaarder of op een andere prachtige plek op het eiland? Een symbolische ceremonie die ontroert en raakt. Vraag gratis een Voorpret-sessie aan om jullie wensen, gedachten en ideeën in kaart te brengen en kennis te maken. Van voorpret komt trouwen! Ja! op Terschelling.

Prijs op aanvraag

Wandel-arrangement "Joon"

3-daags arrangement inclusief schermerwandeling "Joon"

U verblijft twee nachten in een comfortabele kamer en gaat de eerste of tweede avond mee met de Schemerwandeling Joon van Eilandmeisje in de Levende Duinen van Oosterend. Een bijzondere twee uur durende wandeling ( ca. 2,5 km) die u anders naar het duinlandschap laat kijken door de verhalen van Eilandmeisje. Ervaar nog echte duisternis bij het eerste Dark Sky Park van Nederland: De Boschplaat. Op basis van beschikbaarheid van september t/m mei. Met aankomst op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

Prijs op aanvraag

Fatbike-arrangement

3-daags arrangement inclusief fatbiketocht

Verblijf van twee nachten met na het eerste ontbijt een 3- uur durende fatbiketocht naar het iconische Drenkelingenhuisje onder leiding van Eilandmeisje, Verhalenjutter van Terschelling. U stapt op uw (huur)fiets naar Oosterend naar het laatste dorp van het eiland waar Eilandmeisje u welkom heet. Daar staan de fatbikes voor u klaar. Eilandmeisje vertelt onderweg eilandverhalen en laat u de schoonheid van het landschap beleven. Op basis van beschikbaarheid jaarrond te boeken met aankomst op maandag, woensdag of donderdag.

Prijs op aanvraag

Informatie aanvragen

Onze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met het “Eilandmeisje”. Wilt u uw plekje reserveren of wilt u meer informatie aanvragen, vul het onderstaande formulier in.

We maken gebruik van reCAPTCHA om spam tegen te gaan. Lees hier de Privacy statement en de Voorwaarden die van toepassing zijn.