Belevenissen

Huwelijks-arrangement "Ja"

Geniet in onze B&B inclusief "Ja-woord" ceremonie

Trouwplannen? En willen jullie ceremonieel trouwen op strand, De Boschplaat, Noordsvaarder of op een andere prachtige plek op het eiland? Een symbolische ceremonie die ontroert en raakt. Vraag gratis een Voorpret-sessie aan om jullie wensen, gedachten en ideeën in kaart te brengen en kennis te maken. Van voorpret komt trouwen! Ja! op Terschelling. Dit is een aanvraag voor de ceremonie , de kamer die regelt u via onze contact pagina of u boekt zelf via ons boekingssysteem.

overleg met Eilandmeisje

Wandel belevenis "Joon"

Tijdens u verblijf  mee met de Schemerwandeling Joon van Eilandmeisje in de Levende Duinen van Oosterend. Een bijzondere twee uur durende wandeling ( ca. 2,5 km) die u anders naar het duinlandschap laat kijken door de verhalen van Eilandmeisje. Ervaar nog echte duisternis bij het eerste Dark Sky Park van Nederland: De Boschplaat. Op basis van beschikbaarheid van september t/m mei. Neem contact op met Eilandmeisje welke data mogelijk zijn voor de wandeling . U boekt zelf  uw kamer  via ons boekingssysteem

U regelt zelf de wandeling met Eilandmeisje.De kamer reserveert u via ons boekingssysteem.

Informatie aanvragen

Dit gaat  in samenwerking / overleg met het “Eilandmeisje”. Wilt u meer informatie bij Eilandmeisje aanvragen over de ceremonie , vul dan het onderstaande formulier in.