Belevenissen

Huwelijks-arrangement "Ja"

Geniet in onze B&B inclusief "Ja-woord" ceremonie

Trouwplannen? En willen jullie ceremonieel trouwen op strand, De Boschplaat, Noordsvaarder of op een andere prachtige plek op het eiland? Een symbolische ceremonie die ontroert en raakt. Vraag gratis een Voorpret-sessie aan om jullie wensen, gedachten en ideeën in kaart te brengen en kennis te maken. Van voorpret komt trouwen! Ja! op Terschelling.

Te boeken via/in overleg met Eilandmeisje

Wandel belevenis "Joon"

Tijdens u verblijf  mee met de Schemerwandeling Joon van Eilandmeisje in de Levende Duinen van Oosterend. Een bijzondere twee uur durende wandeling ( ca. 2,5 km) die u anders naar het duinlandschap laat kijken door de verhalen van Eilandmeisje. Ervaar nog echte duisternis bij het eerste Dark Sky Park van Nederland: De Boschplaat. Op basis van beschikbaarheid van september t/m mei. Neem contact op met Eilandmeisje welke data mogelijk zijn voor de wandeling . U boekt zelf  uw kamer  via ons boekingssysteem

U regelt zelf de wandeling met Eilandmeisje.De kamer reserveert u via ons boekingssysteem.

Informatie aanvragen

Onze arrangementen worden aangeboden in samenwerking / overleg met het “Eilandmeisje”. Wilt u uw plekje reserveren of wilt u meer informatie aanvragen, vul het onderstaande formulier in.

We maken gebruik van reCAPTCHA om spam tegen te gaan. Lees hier de Privacy statement en de Voorwaarden die van toepassing zijn.